Hellen Berger de Vries start met hardloopclinics

Hellen HMZ 2018Zwolle, 23 juni 2018. Op zaterdag 14 mei behaalde Hellen Berger- de Vries haar felbegeerde trainersdiploma.
De 39 jarige hardloopster is in het dagelijks leven werkzaam als verpleegkundige op de AOA van het ISALA.
Tijdens de halve marathon in Zwolle werd ze eerste Nederlandse.

“Met het trainersdiploma op zak wil ik graag mijn ervaringen als hardloopster overdragen aan andere hardlopers. Voor de zomervakantie ga ik in samenwerking met Lopers Company Zwolle en BB running & coaching van mijn man een zomer clinic verzorgen. Tijdens deze eerste clinic maken de hardlopers kennis met hoe ik train en welke andere zaken belangrijk zijn bij het hardlopen.”
De clinic wordt georganiseerd in het Engelse werk, op donderdag 19 juli van 19.00 tot 20.30 uur. De kosten van deze kennismakingsclinic bedraagt 5 Euro.

Stadshagenrunning clinics
Na de zomervakantie starten we met gerichte clinics in voorbereiding op de Stadshagenrun. Hierbij bieden we de beginnende loper de mogelijkheid om in groepsverband onder deskundige begeleiding leren hard te lopen. Daarnaast zal een tweede groep zich richten op het verbeteren van hun huidige niveau. Het instapniveau voor de tweede groep ligt rond de 28 minuten op een 5km of sneller.
De trainingen zullen op een woensdagochtend of donderdagavond worden gegeven. De clinic deelnemers ontvangen gedurende de clinic allerlei tips en een basisschema.
De groepsgroote is maximaal 20 deelnemers. Wanneer er meer belangstelling is wordt er op een andere dag een clinic aangeboden.

Interesse?
Heb je interesse om een van deze clinics voor de zomervakantie te volgen meld je dan nu aan en stuur een email naar; info@bbrunningencoaching.nl.
Voor aanvullende vragen kun je contact op nemen met 06-51685949

Foto: Annet van Raalten