Succesvolle start Zomerclinic

Donderdagavond 19 juli vond de allereerste zomerclinic plaats in het Engelse Werk onder leiding van Hellen Berger de Vries en Berthold Berger. Hellen: “Op deze eerste kennismakingsclinic kwamen 20 geinteresseerden af. De lopers en loopsters maakten kennis met elkaar en met onze trainingsmethode. Na afloop was er onder het genot van een drankje gelegenheid voor het stellen van vragen. Elke deelnemer ontving na afloop een goodybag mee. Het enthousiasme was groot en een aantal hebben zich diezelfde avond al ingeschreven voor onze Stadshagenrun clinic. Deze start maandag 3 september en duurt 7 weken. De deelnemers aan de clinic zijn niet verplicht om deel te nemen aan de stadshagenrun. Gezamenlijk trainen en plezier staat voorop waarbij je op een ontspannen manier je conditie leert verbeteren wat bij elke deelnemer een goed gevoel geeft!”