Start Hardloopclinics 10 Mijl van Zwolle Zuid en Halve Marathon Zwolle

Zwolle 28 oktober 2018. Vanaf 14 januari 2019 start Hellen Running Experience van Hellen Berger de Vries [in samenwerking met BB running en coaching] met hardloop clinics ter voorbereiding op de 5 en 10 mijl van Zwolle Zuid op zaterdag 13 april 2019 en de Halve marathon van Zwolle op zaterdag 15 juni 2019.

Informatieavonden en start clinics
‘Na de zeer geslaagde Stadshagenrun clinic hebben we zoveel positieve reacties en verzoeken van lopers gekregen wanneer we weer met een hardloopclinic starten. We hebben besloten om eind dit jaar te starten met de voorbereiding op de volgende hardloopclinics. Tijdens een informatieavond geven we een toelichting op onze clinic, wat de lopers van ons kunnen verwachten en hoe we iedereen begeleiden in voorbereiding op hun wedstrijd. In 13 weken bereiden we de lopers voor op de 5 of 10 mijl (16.09 kilometer). Daarna kunnen de lopers als ze het leuk vinden de clinic ter voorbereiding op de Halve marathon ook bij ons volgen. Deze sluit qua opbouw perfect aan op de 5 en 10 mijl van Zwolle Zuid. Belangrijk voor deelname aan de clinic is dat je een 5km nu kunt lopen rond de 30 minuten. Lijkt het je leuk om in groepsverband onder deskundige begeleiding te trainen, meld je dan nu aan!’

Op maandag 14 januari starten we met de Zwolle Zuid clinic.
De halve marathon van Zwolle clinic gaat op maandag 18 maart 2019 van start.

Kosten clinic
De deelnemers ontvangen een Craft hardloop T-shirt, een persoonlijk schema en een kortingsbon van Loperscompany Zwolle.
De trainingen worden verzorgd door Hellen Berger de Vries en Berthold Berger .
De clinic wordt mede mogelijk gemaakt door Craft Sportswear, By Annelies, By Vincent en Loperscompany Zwolle.
De kosten van de clinic bedragen afzonderlijk € 80,- per deelnemer.
Indien jij je voor beide clinics inschrijft ontvang je een korting op jouw inschrijving van €25,-

Aanmelden
Aanmelden kan via hellen120@hotmail.com of info@bbrunningencoaching.nl
Heb je vragen neem dan contact op met Hellen 06 51685949 of Berthold Berger 06 51613089