Personal coaching

Personal coaching
Kies je voor BB Running & Coaching, dan is er veel mogelijk om je doelstellingen te realiseren. De begeleiding en coaching kan bestaan uit een op een begeleiding of een begeleidingsvorm in een kleine groep tot maximaal vier personen. Ben je een meer (gevorderde) hardloper en of triatleet en wil je meer structuur, en onder deskundige begeleiding toewerken naar het voor jou ultieme doel?  (Voor meer info zie referenties).

Daarnaast is er de mogelijkheid om te kiezen uit drie verschillende coachingsvormen op afstand. Aan de hand van zorgvuldig samengestelde trainingsschema’s werken wij toe naar de voor jou ultieme prestatie of evenement. Hierbij wordt gestart met een telefonische intake (circa 15 minuten). Vervolgens bepaal je zelf welke begeleidingsvorm het beste bij jou persoonlijke situatie past.

Intakegesprek

Na ons eerste  telefonisch gesprek  vindt een uitgebreider intakegesprek plaats van circa 1 uur. In dit gesprek worden de persoonlijke doelen en de periodisering van een bepaalde periode of het hele jaar besproken.  Hiervoor ontvang ik van jou de recent gelopen wedstrijden, je planning voor de komende periode en een globaal overzicht van je trainingen van de laatste paar maanden.

Na het intakegesprek kun je kiezen uit een aantal begeleidingsvormen:

BB Basis

Je ontvangt een persoonlijk trainingsschema voor een periode van 13 weken. Hierbij houd ik rekening met de door jou aangegeven doelstellingen en eventueel te lopen wedstrijden. Het opgestelde conceptschema bespreek ik eerst met je zodat eventuele onduidelijkheden worden toegelicht en aanpassingen worden aangebracht. 

Ik ga er hierbij van uit dat je mij vraagt het schema aan te passen  wanneer er sprake is van een blessure, ziekte of vakantieplannen of als je hebt besloten de wedstrijdplanning aan te passen. In deze periode pas ik in het geval van blessure, ziekte of vakantieplannen het schema eenmalig aan. Je ontvangt van mij het aangepaste schema retour.

Verder is er de mogelijkheid om 3 keer per kwartaal telefonisch (15 minuten) te overleggen over de trainingen en de te lopen wedstrijden. Hierbij ligt het initiatief bij jou.

BB Luxe

In aanvulling op BB Basis is er de mogelijkheid om twee keer per week vragen te stellen ( per mail, sms of whatsapp) en wekelijks een kort telefonisch overleg moment. Hierbij ligt het initiatief bij jou.

 BB optimaal

Kies je voor BB optimaal dan bestaat de mogelijkheid om je eigen pakket samen te stellen. Hierbij is BB Basis het vertrekpunt van de begeleiding. Je kunt de individuele begeleiding verder uit breiden met bijvoorbeeld nog intensiever contact( per mail, telefoon of whatsapp). Daarnaast is er de mogelijkheid om je logboek maandelijks te bespreken, wedstrijden te evalueren en bijvoorbeeld  de mogelijkheid om gezamenlijke trainingen in te plannen.

Personal coaching

Personal coaching

Onder deskundige begeleiding voert u gezamenlijk één training uit. Deze  bestaat uit een korte  uitleg van de training (warming up, kerntraining en cooling down). Tijdens de training ontvangt u aanwijzingen over de looptechniek en hoe deze te verbeteren. De duur van een training bedraagt minimaal een uur.

Groepsbegeleiding

Onder deskundige begeleiding voert u met een groep gezamenlijk één training  uit. Deze bestaat uit een korte uitleg van de training (warming up, kerntraining en cooling down). Tijdens de training ontvangen de lopers aanwijzingen over de looptechniek en hoe deze te verbeteren.

Wat kun je verwachten?

  • Passie en plezier voor het hardlopen
  • Deskundige begeleiding
  • Verbeterde conditie
  • Het verbeteren van je eigen prestaties
  • Trainingsschema’s  en methodiek
  • Loop-, schoen-, kleding- en voedingsadviezen
  • Wedstrijdvoorbereiding
  • Een wedstrijd leren lopen

Zin om samen te starten met hardlopen?
Ben je geïnteresseerd in een clinic of in begeleiding laat het ons dan weten per email. We plannen een kennismakingsgesprek (intake)  waarin we het vervolgtraject gaan uitstippelen.

 

 

 

Tarieven personal coaching
De tarieven en begeleidingsvormen die gelden voor individuele coaching of groepstrainingen zijn afhankelijk van de mate van onze samenwerking en intensiteit van de door jou persoonlijk gewenste begeleiding. Deze zijn op aanvraag beschikbaar.