Sportverenigingen

Maikel Hondebrink (trainer EDON-Zwolle) “Berthold heeft bij het 1ste elftal van v.v. Edon dat uitkomt in de 4deklasse zaterdag van het amateurvoetbal zijn periodisering erop los gelaten.De doelstelling die ik wilde bereiken met de groep was conditioneel fit raken.

In goed overleg heeft Berthold een periodisering gemaakt op basis van een nul meting en de aanwezige trainingsuren / wedstrijden. De eerste weken in de voorbereiding  heeft Berthold de groep laten kennismaken met specifieke oefeningen waarna ik als trainer coach prima vervolg kon geven. Vanuit de periodisering van Berthold heb ik samen met mijn assistent Wilco de vertaal slag gemaakt op voetbal specifieke oefeningen.

Als technische staf merken wij dat de spelers jongens stukken fitter zijn en de groep dit zelf ook  merkte, waardoor de motivatie er is om dit door te zetten. Dit zijn mijn ervaringen met Berthold (BB running & coaching) die ik iedere voetbal trainer kan aanbevelen vanwege het feit dat er bij veel oefenmeesters dat stukje kennis ontbreekt.

Elftalfoto: EDON Seizoen 2012-2013